Sinds mei 2015 maken wij abdijkaas op het terrein van de Sint Paulus Abdij in Oosterhout. Wij zijn een echt familiebedrijf en pachten al ruim 30 jaar de grond van de abdij om ons melkveebedrijf te runnen.

Passie voor ons werk is heel belangrijk, onze koeien krijgen de allerbeste verzorging en dat proef je terug in de kaas! Inmiddels is ook de tweede generatie actief binnen het bedrijf, 3 jonge mensen, 3 totaal andere studies en toch allemaal gekozen voor de passie; de boerderij!

Wij vinden bewust omgaan met onze koeien, grondstoffen en grond heel belangrijk. Alles begint bij een tevreden en gezonde koe. Een voorbeeld van bewust boeren is voor ons dat wij heel relaxed met onze koeien omgaan, dit zorgt voor minder stress, minder adrenaline en zo gezondere koeien!

Als ambitieuze jonge ondernemers houden we ook van uitdagingen. Daarom zijn we naast onze goudse abdijkaas ook zachte kaasjes gaan maken zoals roodflora en witschimmel kaasjes. Heerlijk voor op een borrelplankje!

 

De kaas is vers van het mes gevacumeerd bij ons inde winkel verkrijgbaar.