Het is tijd voor verandering! Er is van alles mis met de huidige vleesindustrie. Doordat er extreem lage prijzen worden betaald voor varkens, worden boeren gedwongen om zich vooral te richten op efficiëntie. Dit systeem is onhoudbaar voor de toekomst. Wij betalen onze boeren een eerlijke prijs. Zo kunnen zij zich richten op verduurzaming en een betere voedselketen. En geniet van jij van écht goed vlees.

Een eerlijke prijs

Waarom wij ervoor kiezen om meer te betalen voor ons vlees? Wij willen, net als de boeren, een eerlijke en zorgzame voedselketen. Daarom betalen wij onze boeren minimaal 50% meer dan dat zij normaal voor hun zeugen zouden krijgen. Zeugen worden vaak gezien als bijproduct terwijl wij er prachtige producten van kunnen maken. Door boeren een hogere prijs te betalen, geven wij ze de kans om te werken aan duurzame veehouderij. Zo genieten we uiteindelijk allemaal van vlees van hogere kwaliteit.

Ambachtelijke worstenmakerij

Meer respect voor de boer betekent een beter leven voor het varken. Wij gaan respectvol om met het vlees en verwerken het in zijn meest pure vorm. Onze ambachtelijke worstenmakerij combineert kennis en ervaring met innovatie. Door te werken met lokale partijen en de beste ingrediënten maken we de beste én lekkerste worsten die er zijn.

 

Ivo van Dijk

 

Voor zondag 20.00 uur besteld staat de bestelling vanaf woensdag vanaf 12.00 uur bij ons klaar.
Op zondag na 23.00 uur besteld staat de bestelling volgende week woensdag klaar.